2 Veckors turné.

Kommit hem efter 14 dagar ute på sveriges logar och parker. Nu har vi 3 veckors semester.. Och börjar sedan den 20 Augusti i Maristad tillsamans med Streaplers. Har även spenderat 2 dagar ute i St anna skärgård hos Claes föräldrar. Under resans gång har vi även fixat ljus till vår CL shop. Nu kommer här lite bilder här nedan. Ha det bäst och fortsatt trevlig danssommar.

Repotage !

Hej alla läsare !  Ni har väl inte missat repotaget om mig och Claes lövgrens nya CD "Vi lever nu". Kika gärna in och kolla repotaget :
http://bjuv.lokaltidningen.se/jag-vill-kora-claes-lovgrens-buss-/20100619/artikler/706199999/1049

Sommarturné. Sävsjö - Linköping (Hos Ragnar Dahlberg) och parken - Docksta - Bursiljum

Vi började med att packa in våra saker i Sävsjö på Vallsjöbaden .. Efter en trevlig kväll där så rullade vi vidare uppåt  mot Linköping och skulle lira hos Ragnar Dahlberg i hans café. Mycket rolig tillställning .. Sedan spelade vi i parken i Linköping. Efter det rulla vi ca 75 mil norrut . Närmare bestämt Docksta (kustladan) Efter en varm och rolig kväll så skulle vi avsluta denna turné i Bursiljum (utanför Skellefteå) . Första gången vi var i Bursiljum men det gick fint.. Sen hade vi bara 130 mil hem .. Nästa turnés spelprogram lägger jag ut här nedan. Kram
14/7 Stjärnsund
16/7 Boden "Björknäsparken"
17/7 Täfteå " Logen"
20/7 Hågelbyparken Tumba
22/7 Ärstaparken "Hos Abbe"
23/7 Uppsala "Holmen"
24/7 Malung "Bana 1"
25/7 Falun "Lilltorpet"

Sommarturné.

Lyckans väder !
Hej alla läsare .. Har blivit några spelningar runt om i mellan Sverige .. Vi har solat och badat så mycket så möjligt.. Först i Vättern och sen i Landvetter.

RSS 2.0